• InternetGazet Lommel BelgiĆ«

  Expo 'Heikracht' in De Adelberg

  Zaterdag 21 januari 2023

  Lommel - Expo 'Heikracht' in De Adelberg

  Vanmiddag opende een alweer prikkelende expo van Kunstkring Heikracht in CC De Adelberg. De 24 deelnemende leden werden uitgedaagd om kunstwerken te maken naar een thema bv een lied, gedicht, verhaal, toneelstuk enz. Het is een boeiend geheel geworden, dus ga zeker eens een kijkje nemen. De kunstwerken zijn te bewonderen van 21 t/m zondag 29 januari.  Tijdens de expositie zijn er altijd een aantal kunstenaars aanwezig en de toegang is gratis. (Foto's Jacky Geboers)

  Expo 'Heikracht' in De AdelbergExpo 'Heikracht' in De AdelbergExpo 'Heikracht' in De AdelbergExpo 'Heikracht' in De Adelberg


 • Het Belang van Limburg (Goed Nieuws Krant) 6 juni 2022

  Het 1e lustrum van Buiten Gewoon Kunstig in Lommel. Het was met 8 kunstenaars goed toeven in de tuin van kunstenaars echtpaar Fons Steenbeeke en Toky Jordense. We hopen op een 6e editie met Pinksteren 2024.


 • Het Belang van Limburg (Goed Nieuws Krant) 17 mei 2022

  "Atelier in Beeld". Door heel Vlaanderen in Belgie waren van 13 mei t/m 15 mei 2022 honderden kunstateliers open. Zo ook mjn atelier waar ik demonstraties in Grafiek gaf.


 • Het Belang van Limburg (Goed Nieuws Krant) 5 maart 2022

  Expo "Weerzien met Kunst" van van 5 maart t/m 27 maart 2022 in Galerie CC de Adelberg in Lommel.


 • HAC Weekblad 16 november 2019

  Elsa van den Hoogen uit Lommel (B) exposeert grafische kunstwerken in de Smeltkroes in Maarheeze

  Tilly Kraaijvangers is door omstandigheden helaas verhinderd om te exposeren.


  https://www.hacweekblad.eu/kalender/
 • Eindhovens Dagblad

  Demonstratie Grafiek in Waalres Museum.

  Op zondag 4 november 2018 geef ik in het Waalres Museum een demonstratie Grafiek. Ik ga kleine monotypes maken. Monotypes is een techniek waarbij ik allemaal unieke afdrukjes maak. Ik beïnkt dan kunststof plaatjes die ik dan bewerk en daarna afdruk onder de drukpers. Deze grafiekjes ga ik dan tijdens de demonstratie verkopen voor €10,00 en de opbrengst komt helemaal ten goede van de Stichting Benares Schoolfonds. Deze Benares SchoolfundFoundation, http://www.benaresschool.nl maakt onderwijs mogelijk voor kansarme kinderen in Varanasi, India, en sinds enkele jaren ook in de stad Jaipur). Dus de moeite waard om het museum te bezoeken. Ik hoop dat ik jullie dan mag ontmoeten.
  De demonstratie Grafiek vindt plaats op zondag 4 november van 13:30 tot 17:00 uur 
  De expositie “Met Druk en Verve(n)” is nog te zien tot en met 18 november 2018 in, 
  Het Waalres Museum 
  Willibrorduslaan 4 
  5581GE Waalre 
  040 – 221 69 85 
  Wo Za Zo: 13:30 – 17:00 
  www.hetwaalresmuseum.nl


  www.hetwaalresmuseum.nl
 • Eindhovens Dagblad

  Aankondiging expo "Met druk en verve(n). Deze expo loopt t/m 18 november in het Waalres Museum in Waarle. 4 november is er in het museum een demonstratie Grafiek door Elsa van den Hoogen.


  www.hetwaalresmuseum.nl
 • Weekblad Eyckelbergh in Bergeijk

  Elsa van den Hoogen geeft demonstraties Grafiek voor kinderen. Ze mogen monotypes gaan maken. De locatie is een oude school op 't Loo in Bergeijk. Deze school is de maand oktober in bruikleen door de Bergeijkse Kunstenaars Vereniging. Daarna wordt deze school afgesproken.


  www.elsavandenhoogen.eu